Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu

WEB https://digorttyibo.meb.k12.tr
Adres : Çıldır mahallesi küme evleri
VİZYON : Bilgiyi en önemli değer olarak benimseyen Türk Telekom YBO, sevgi ve saygı ilkelerine dayalı olarak uyguladığı çağdaş öğretim yöntemleri sayesinde, bireysel gelişimini üst düzeyde gerçekleştiren, içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren, uluslararası düzeyde bilimsel gelişmelere katkı sağlayan ve hayat boyu öğrenme ilkesini benimseyen öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.Okulumuz eğitim ve öğretim alanında ülkemizin en saygın ve örnek alınan eğitim kurumlarının arasında olması, uluslararası düzeyde adını duyurmasını sağlayacak düzeydedir.
MİSYON : Türk Telekom YBO personeli olarak biz; 1. Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşam biçimi olarak kabul eden, 2. Demokrasi ilkelerini benimseyen ve "İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi"ni referans olarak kabul eden, 3. Ailesine, ülkesine ve içinde yaşadığı dünyaya saygı duyan ve bu anlayışla faydalı olan, 4. Toplumsal hizmet projeleriyle topluma katkı sağlayan, 5. Daha sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşamanın önemine inanan ve "çevre bilinci"ne sahip olan, 6. Kültürler arası deneyimlere açık olan ve kültürel farklılıklara saygı duyan, 7. Okulunu seven ve okul ortamında mutlu olan bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Lojman : 10 dairelik lojmanımız bulunmaktadır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 40, ilçeye 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :